U bevindt zich hier: Agenda

Agenda - juli 2019 Download de agenda als iCal

« Vorige maand | Volgende maand » |
Wijzigen...
  maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag

wk 27

1 jul
Meester Alex jarig
GMR vergadering
Spreekweek
Voor ouders/ verzorgers van leerlingen die daar behoefte aan hebben is er in de week na het uitreiken van het rapport gelegenheid om in gesprek te gaan met de leerkracht.
Ook kan de leerkracht op eigen initiatief de ouder(s)/ verzorger(s) uitnodigen voor een gesprek.
15:15 - 15:15 Rapport

wk 28

Juf Gerrie is jarig
14:00 - 15:15 Wissel- en wenmiddag
Op deze middag gaan we alvast in de nieuwe klassensamenstelling aan het werk. Voor de jongste kleuters die 4 jaar worden tussen 1 juni en 1 oktober is het ook het moment van kennismaken met de juffen en de klasgenootjes.

wk 29

19:00 - 22:00 Afscheid groep 8
Vrije dag
Als er geen onvoorzien verlof is gegeven