CBS de Schakel

Agenda - januari 2020 Download de agenda als iCal

« Vorige maand | Volgende maand » |
Wijzigen...
  maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag

wk 1

30 dec

wk 2

Luizencontrole
Juf Heleen jarig
Luizencontrole
20:00 - 21:30 Ouderraad

wk 3

Toetsweken
Wilt u in deze weken voor uw kind geen afspraken plannen onder schooltijd? U kunt ons helpen om de condities voor de toetsen te optimaliseren door voldoende rust en goed eten in deze weken.
19:30 - 21:00 MR-vergadering
Een MR vergadering kan door u bijgewoond worden na contact met de voorzitter (David Stoeckel).

wk 4

19:30 - 21:00 Cabaret voor ouders en leerkrachten
Meester Theo en dominee Pieter Both zijn 'druk met geluk' in de Regenboogkerk (Drielanden).
10:00 - 11:30 Schooldienst
De Schooldienst wordt gehouden in de Sefanjagemeente aan de Stationsstraat.

wk 5

Staking, de school is gesloten voor leerlingen
De leerkrachten die niet staken, vergaderen over aanpak van werkdruk en lerarentekort en werken achterstand in administratie weg.
Staking, de school is gesloten voor leerlingen
Juf Marieke jarig