U bevindt zich hier: De Schakel » Brede school

Brede School

In cbs De Schakel vinden diverse naschoolse activiteiten plaats in het kader van de Brede School. Dit is een initiatief van de gemeente Harderwijk met medewerking van ZorgDat en drie scholen in de wijk Stadsdennen: Dominicus Savio, Al Islaah en De Schakel. De Brede School heeft tot doel om na schooltijd leuke sportieve en creatieve activiteiten aan te bieden aan kinderen en ouders in de buurt. Dit bevordert de sociale contacten en verbetert het welzijn van de kinderen. Voor culturele activiteiten werken we samen met Cultuurkust en sportactiviteiten hebben we een samenwerking met vele sportverenigingen. Ook werken we samen met het Centrum voor Jeugd en Gezin..

Contact

Voor vragen op opmerkingen kunt u terecht bij dhr. Gertjan Hop, coördinator van De Brede School Stadsdennen. --> gertjanhop@stichtingvco.nl / 0627473985

Ga naar de website van De Brede School Stadsdennen >