U bevindt zich hier: Groepen » 2017-2018 » Groep 6 » Nieuws uit de groep

Opening vernieuwd schoolgebouw 21 november

Op dinsdag 21 november gaat groep 4/5 tot en met groep 8 's middags (onder begeleiding van de leerkracht) rond 15 uur naar de hoofdlocatie om het vernieuwde gebouw te bekijken en iets lekkers te eten en te drinken. Het lijkt ons erg leuk om ieder een bloem (van huis) mee te laten nemen om het vernieuwde schoolgebouw op te fleuren voor de officiële opening diezelfde middag. De kinderen kunnen de bloemen in de vazen zetten bij de ingang van Schakel 1.

Wilt u er op letten dat uw kind een fiets bij zich heeft dinsdagmiddag 21 november? U kunt uw kind ophalen op het schoolplein van Schakel 1 aan de Vondellaan, waar we om 15.30 uur het vernieuwde schoolgebouw openen. Van harte welkom!

Kerstviering

Op vrijdag 22 december vieren we het Kerstfeest met de kinderen in het eigen lokaal. Op die dag draaien we een continurooster en blijven de kinderen op school eten. Om 14.00 uur gaat de school uit en begint de kerstvakantie.