U bevindt zich hier: Groepen » 2017-2018 » Groep 7a

Maandag, dinsdag en vrijdag: juf Rita den Ouden
Woensdag en donderdag: juf Heleen Petersen

Groepsinformatie.

Actuele zaken, vragen, mededelingen, terugblikken e.d. kunt u lezen in het submenu: Nieuws uit de groep.

Informatieavond

12 september om 19.00 uur.

Vakanties: 2017-2018:

Zie voor de data de website onder het menu: Algemeen - vakanties en schooltijden

Studiedagen worden in de loop van de maand september bekend gemaakt. Kijk ook naar de agenda op de website.

Schoolreisje:

Bewegingsonderwijs

De groep heeft bewegingsonderwijs in de gymzaal. Dit is op dinsdagmiddag en vrijdagmiddag.

Overblijven

Op school kunnen kinderen tussen de middag (niet op woensdag) overblijven. Het is de bedoeling dat ze zelf eten en drinken meenemen.Op de website onder het menu TSO -S2 kunt u meer informatie lezen over o.a. de betalingen en het aanmelden.

Oudergesprekken