U bevindt zich hier: Groepen » 2017-2018 » Groep 7b en 8b

Welkom op de pagina van groep 7b en 8b

Juf Simone Wubs

Groepsinformatie.

Actuele zaken, agenda, huiswerk, mededelingen, terugblikken e.d. kunt u lezen in het submenu: Nieuws uit de groep.

Informatieavond

4 september om 19.00 uur

Vakanties: 2017-2018:

Zie voor de data de website onder het menu: Algemeen - vakanties en schooltijden

Studiedagen worden in de loop van de maand september bekend gemaakt. Kijk ook naar de agenda op de website.

schoolkamp groep 8b

6, 7 en 8 juni.

Bewegingsonderwijs

De groep heeft bewegingsonderwijs in de gymzaal. Dit is op dinsdagochtend en woensdagochtend

Overblijven

Op school kunnen kinderen tussen de middag (niet op woensdag) overblijven. Het is de bedoeling dat ze zelf eten en drinken meenemen. Op de website onder het menu TSO -S2 kunt u meer informatie lezen over o.a. de betalingen en het aanmelden.

Schoolreisje

Oudergesprekken