U bevindt zich hier: Groepen » 2017-2018 » Groep 8a

Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag: meester Theo Tomassen
Vrijdag: meester Gert Jan Hop

Groepsinformatie.

Actuele zaken, agenda, huiswerk, mededelingen, terugblikken e.d. kunt u lezen in het submenu: Nieuws uit de groep.

Vakanties: 2017-2018:

Zie voor de data de website onder het menu: Algemeen - vakanties en schooltijden

Studiedagen worden in de loop van de maand september bekend gemaakt. Kijk ook naar de agenda op de website.

schoolkamp

6, 7 en 8 juni.

Bewegingsonderwijs

De groep heeft bewegingsonderwijs in de gymzaal. Dit is op dinsdagmorgen en vrijdagmorgen.

Overblijven

Op school kunnen kinderen tussen de middag (niet op woensdag) overblijven. Het is de bedoeling dat ze zelf eten en drinken meenemen. Op de website onder het menu TSO -S2 kunt u meer informatie lezen over o.a. de betalingen en het aanmelden.

Oudergesprekken