CBS de Schakel
U bevindt zich hier: Groepen » 2018-2019 » Groep 7 » Nieuws uit de groep

10-minutengesprekken

De kinderen krijgen maandag 29 oktober een formulier mee voor de 10-minutengesprekken. Het formulier kan dan t/m woensdag 31 oktober worden ingeleverd.

kijkavond

De kinderen zijn de afgelopen periode druk bezig geweest met het project van de kinderboekenweek 'Kom erbij'. Dit project gaat over vriendschap. De groep heeft hier een mooi verhaal over bedacht en aan de hand van dat verhaal hebben we het project vorm gegeven. We willen dat op woensdagavond 17 oktober graag aan u laten zien. Komt u ook naar de kijkavond tussen 18.00- 20.00 uur?

Hierbij alvast een heel klein voorproefje van wat we allemaal hebben gemaakt.

NIEUWS UIT DE GROEP:

De eerste schooldag van het nieuwe jaar zit er weer op! Wij hebben heel veel zin in het nieuwe jaar en hopen er samen met de kinderen een gezellige tijd van te maken.
De kinderen hebben vandaag een flyer meegekregen met wat belangrijke informatie over groep 7. Tijdens de informatieavond zullen we deze flyer verder toelichten. Helaas hebben we ook al een datum verkeerd doorgegeven. Excuus hiervoor. De studiedag van 28 oktober moet gewijzigd worden naar 28 november

Op de website zullen we elke week het huiswerk noteren. Ook belangrijke data noteren we hier.
Dit staat onder het kopje huiswerk/agenda. Het leerwerk geven we minimaal een week van te voren op.

Onder het kopje nieuws uit de groep zullen we belangrijke informatie neerzetten en activiteiten die we met de groep hebben gedaan.

HUISWERK/AGENDA:

Elke maandag krijgen de kinderen maakwerk voor spelling en rekenen mee naar huis. Dit moeten de kinderen uiterlijk vrijdag weer inleveren.