Wilt u graag kennis maken of uw kind aanmelden?

Een school voor je kind kiezen? Dat doe je niet zomaar. Laat u daarom goed voorlichten. Wij bieden u de mogelijkheid om onze school te leren kennen. U kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken voor een rondleiding door onze school. U kunt dan de sfeer proeven en uw vragen stellen. Besluit u op basis daarvan uw kind aan te melden bij CBS de Schakel? Dan is uw zoon of dochter natuurlijk meer dan welkom.

Leuk kennis te maken

Wilt u graag nader kennismaken met CBS de Schakel? U kunt een afspraak maken met Ruud Vogel, directeur. Tel. 0341 – 416557. U kunt ook een e-mail sturen: ruudvogel@stichtingvco.nl

Bekijk onze schoolgids

Meer informatie vindt u ook in onze schoolgids. Klik hier voor de digitale versie. De papieren versie kunt u aanvragen bij onze school. Telefoon: 0341 – 416557, e-mail: infoschakel@stichtingvco.nl. Wij sturen u onze schoolgids dan toe.

Inschrijven en wendagen

Heeft u de sfeer geproefd en is deze zo goed bevallen dat u kiest voor de Schakel? Lever dan het aanmeldingsformulier in dat u kreeg bij uw kennismakingsbezoek. De school neemt dan contact met u op. Als uw kind 3 jaar en 9 maanden is, wordt een afspraak gemaakt door de intern begeleider voor een intakegesprek. Wij kunnen ons met uw informatie optimaal voorbereiden op de komst van uw kind.

De leerkracht die uw kind zal ontvangen, neemt contact met u op over maximaal 5 wenmiddagen in de periode tot uw kind 4 jaar wordt.

Als uw kind 4 jaar is geworden, kan het starten op de Schakel. In de maanden december en juni zal aan de ouders gevraagd worden om de start over de kerst- of zomervakantie heen te tillen, omdat deze maanden hectisch zijn voor startende leerlingen.

Leerlingen die in de eerste 3 weken van een nieuw schooljaar 4 jaar worden, zijn gelijk bij de start van het jaar welkom.

Rondleiding aanvragen