U bevindt zich hier: Nieuws » Actueel nieuws

NieuwsRSS

EnquĂȘte schoolkeuze De Schakel

Maandag 22 oktober 2018 - Enquête Schoolkeuze De Schakel Mijn naam is Daniëlle Stavorinus. Ik ben vierdejaars PABO studente, twintig j... Meer »

Spreekavonden op 6 en 8 november

Vrijdag 19 oktober 2018 - Voor dinsdag 6 november en donderdag 8 november staan de 10-minutengesprekken gepland. Uw kind krijgt maandag ... Meer »

GA! Harderwijk

Maandag 15 oktober 2018 - Kennen jullie GA! Harderwijk al? GA! staat voor gezond actief en is het nieuwe platform van coaches die allerlei sport... Meer »

Verkiezing Medezeggenschapsraadlid

Woensdag 10 oktober 2018 - In de Medezeggenschapsraad zitten ouders en leerkrachten.  Ze kijken mee naar een aantal zaken op school.  Hoe... Meer »

Theatergroep Matrose en de Harmonie

Woensdag 3 oktober 2018 - Graag uw aandacht voor een samenwerking van theatergroep Matrose en de Harmonie. Dit concert staat in het teken van... Meer »

Operatie Schoenendoos van 5 oktober tot 5 november

Woensdag 3 oktober 2018 - De Ouderraad zet Operatie Tas/ Schoenendoos uit voor De Schakel! Uw kind krijgt vrijdag een flyer mee en info... Meer »

Juf Melissa: even kennismaken

Maandag 1 oktober 2018 - Hallo allemaal, mijn naam is Melissa de Reuver en ik ben 19 jaar oud.  Ik heb de opleiding onderwijsassistent gedaa... Meer »

Theo in het theater!

Maandag 1 oktober 2018 - Meester Theo doet meer dan lesgeven aan onze groep 8a! Hieronder een aankondiging van zijn theatershow, die overigens ni... Meer »

Time for Kids

Maandag 1 oktober 2018 - Er is weer Time for kids voor alle kinderen van de basisschool (georganiseerd door de Hervormde kerk en de Baptiste... Meer »

Spaaractie voor de schoolbibliotheek

Vrijdag 28 september 2018 - Spaaractie voor de schoolbibliotheek Riemer en Walinga in Ermelo en de Bruna in Harderwijk organiseren een fantastische... Meer »