U bevindt zich hier: Nieuws » Actueel nieuws

NieuwsRSS

Sportdag: alles op een rijtje

Vrijdag 21 september 2018 - De kinderen van de groepen 1 en 2 worden op de reguliere tijd, om 08.25 uur,  verwacht op school. De kinderen van d... Meer »

Meeleven met meester Anton

Vrijdag 21 september 2018 - Vanmorgen kwamen al ouders naar school om te vragen of ze meester Anton een kaartje kunnen sturen om hem te laten weten ... Meer »

Meester Anton is ernstig ziek

Donderdag 20 september 2018 - Vanmiddag zijn wij opgeschrikt met het bericht dat meester Anton longkanker heeft. We leven met hem, zijn vrouw en zijn ... Meer »

Week tegen het pesten: we proudly present...

Woensdag 19 september 2018 - Deze week wordt aandacht besteed aan pesten op school. Op De Schakel vinden wij pesten een belangrijk onderwerp, waar we... Meer »

Leerlinggesprekken

Vrijdag 14 september 2018 - Deze weken voeren de leerkrachten korte, persoonlijke gesprekken met de leerlingen over het welbevinden en het leren. Zo... Meer »

Meester Michiel gaat Opleiding Rekenspecialist volgen

Woensdag 12 september 2018 - Vanaf 6 november zal meester Michiel van groep 5b/6b tot het eind mei regelmatig een dinsdag afwezig zijn om de Opl... Meer »

Juf Anita gaat Opleiding Intern Begeleider volgen

Woensdag 12 september 2018 - Vanaf 18 september tot het eind van het schooljaar zal juf Anita van groep 6a regelmatig op een dinsdag afwezig zijn in ... Meer »

Kanjertraining op De Schakel

Vrijdag 31 augustus 2018 - Wij werken met de Kanjertraining aan een veilige sfeer op school. De ansichtkaart die maandag is meegegeven aan uw kind ... Meer »

Kennismakingsavonden 10 en 12 september

Dinsdag 28 augustus 2018 - Op 10 september zijn alle ouders van leerlingen op locatie Vondellaan van harte welkom op onze kennismakingsavond. U wor... Meer »

Peuterspeelzaal De Stampertjes

Vrijdag 6 juli 2018 - Vanaf het nieuwe schooljaar zal er een extra peuterspeelzaal genaamd 'De Stampertjes’ op Schakel 1 gehuisvest ... Meer »