U bevindt zich hier: Nieuws » Actueel nieuws

NieuwsRSS

Bedrag voor lootjes is vastgesteld op 3 euro 50

Woensdag 14 november 2018 - In de groepen 5-8 helpen we de Sint door surprises voor elkaar te maken. A.s. vrijdag trekken we lootjes en dan kunnen d... Meer »

Uitslag enquête schoolkeuze

Woensdag 14 november 2018 - Onze LIO-er Daniëlle Savorinus heeft de uitslag van de enquete verwerkt in een prachtige studie naar schoolkeuze va... Meer »

Time for Kids op 16 november

Vrijdag 9 november 2018 - Yes Time for Kids Op vrijdag 16 november om 18.00 uur in de Open Hof J. Catslaan 3 in Harderwijk Heb jij er ook zo&rs... Meer »

Kerstviering op donderdag 20 december

Donderdag 1 november 2018 - De kerstviering stond in de jaarkalender gepland op woensdagavond, maar omdat de kerk die avond bezet is, worden onze vi... Meer »

Uitslag verkiezing ouders Medezeggenschapsraad

Maandag 29 oktober 2018 - Namens de Medezeggenschapsraad melden wij u dat Brigitta Goedvree en Heidi Boone door u het meest als kandidaat voor de ... Meer »

Enquête schoolkeuze De Schakel

Maandag 22 oktober 2018 - Enquête Schoolkeuze De Schakel Mijn naam is Daniëlle Stavorinus. Ik ben vierdejaars PABO studente, twintig j... Meer »

GA! Harderwijk

Maandag 15 oktober 2018 - Kennen jullie GA! Harderwijk al? GA! staat voor gezond actief en is het nieuwe platform van coaches die allerlei sport... Meer »

Operatie Schoenendoos van 5 oktober tot 5 november

Woensdag 3 oktober 2018 - De Ouderraad zet Operatie Tas/ Schoenendoos uit voor De Schakel! Uw kind krijgt vrijdag een flyer mee en info... Meer »

Spaaractie voor de schoolbibliotheek

Vrijdag 28 september 2018 - Spaaractie voor de schoolbibliotheek Riemer en Walinga in Ermelo en de Bruna in Harderwijk organiseren een fantastische... Meer »

Meeleven met meester Anton

Vrijdag 21 september 2018 - Vanmorgen kwamen al ouders naar school om te vragen of ze meester Anton een kaartje kunnen sturen om hem te laten weten ... Meer »