U bevindt zich hier: Nieuws » Actueel nieuws

NieuwsRSS

Themadienst Verwondering Grote Kerk

Woensdag 16 januari 2019 - Themaweek Verwondering Maandag 21 januari start onze themaweek over 'Verwondering'. We luisteren naar verhalen ... Meer »

Open Dag

Dinsdag 15 januari 2019 - Op dinsdag 5 februari en op zaterdag 16 februari houden wij Open Dag. In de folder leest u daar meer over. We zoud... Meer »

Hier zijn ze: de Brede School Activiteiten!

Woensdag 9 januari 2019 - Als u op deze link klikt, leest u het programma van de Brede School voor de eerste helft van 2019. Met dank aan onz... Meer »

Kerstcollecte

Donderdag 20 december 2018 - We kijken terug op twee fijne kerstvieringen met een goede opkomst! De collecte voor familie Van Vliet bij de uitgang... Meer »

Juf Hanneke vervangt juf Marloes tijdens haar zwangerschapsverlof

Woensdag 19 december 2018 - Per 28 januari 2019 zal juf Hanneke van der Gaag juf Marloes vervangen in haar zwangerschapsverlof. We verwelkomen juf H... Meer »

Wat als de leerkracht ziek is?

Vrijdag 14 december 2018 - De winterperiode is een tijd waarin veel leerkrachten uitvallen door ziekte. Deze week moesten meester Theo en juf Jeani... Meer »

MegaFunSpektakel in de kerstvakantie

Donderdag 13 december 2018 - De Kerstvakantie staat weer voor de deur en dat betekent dat we net als voorgaande jaren het Mega Fun Spektakel organise... Meer »

Afscheid meester Gert Jan