U bevindt zich hier: Nieuws » Actueel nieuws

NieuwsRSS

Juf Marloes heeft een zoon gekregen!

Maandag 25 maart 2019 - Geboren: Milo van der Harst Op 20 maart werd in het gezin van juf Marloes een prachtige zoon geboren: Milo. Hij was bij... Meer »

Vlag halfstok voor de slachtoffers in Christchurch en Utrecht

Maandag 18 maart 2019 - Op scholen van de VCO hangt vandaag de vlag halfstok. Wij rouwen mee met de nabestaanden van de slachtoffers in de ... Meer »

De tweede Nieuwsbrief van 2019 van Brood en Spelen is uit!

Maandag 18 februari 2019 - Door te klikken op de link opent u de Nieuwsbrief. Veel leesplezier! Mirjam van Ree ... Meer »

Parro: dé Ouderapp om op de hoogte te blijven van het laatste schoolnieuws

Woensdag 23 januari 2019 - Parro: de ouder app Vorig jaar kwam uit de tevredenheidsenquête dat u meer behoefte heeft aan betrokkenhei... Meer »

Hier zijn ze: de Brede School Activiteiten!

Woensdag 9 januari 2019 - Als u op deze link klikt, leest u het programma van de Brede School voor de eerste helft van 2019. Met dank aan onz... Meer »

Wat als de leerkracht ziek is?

Vrijdag 14 december 2018 - De winterperiode is een tijd waarin veel leerkrachten uitvallen door ziekte. Deze week moesten meester Theo en juf Jeani... Meer »

Kletstheater voor groepen 1, 2 en 3

Vrijdag 23 november 2018 - Het Kletstheater is een kastje dat in de klas van uw kind staat. Het wordt ook wel vertelkastje of Kamishibai genoemd en... Meer »

GA! Harderwijk

Maandag 15 oktober 2018 - Kennen jullie GA! Harderwijk al? GA! staat voor gezond actief en is het nieuwe platform van coaches die allerlei sport... Meer »

Spaaractie voor de schoolbibliotheek

Vrijdag 28 september 2018 - Spaaractie voor de schoolbibliotheek Riemer en Walinga in Ermelo en de Bruna in Harderwijk organiseren een fantastische... Meer »

Meeleven met meester Anton

Vrijdag 21 september 2018 - Vanmorgen kwamen al ouders naar school om te vragen of ze meester Anton een kaartje kunnen sturen om hem te laten weten ... Meer »