U bevindt zich hier: Nieuws » Actueel nieuws

NieuwsRSS

Buitenspeeldag in de meivakantie

Woensdag 17 april 2019 - GA! organiseert in de meivakantie een mooie speeldag voor alle leerlingen van de basisscholen, van groep 1 tot en met gr... Meer »

Procedure bij ziekte leerkracht

Vrijdag 29 maart 2019 - (Geen) Vervanging van leerkrachten bij ziekte Er is een groot tekort aan leerkrachten!  Ook op De Schakel wordt he... Meer »

Koningsspelen groepen 1-4

Vrijdag 29 maart 2019 - Beste ouders/verzorgers, Vrijdag 12 april zijn weer de Koningsspelen. ’s Ochtends zal er voor groep 1 t/m 4 een s... Meer »

Juf Marloes heeft een zoon gekregen!

Maandag 25 maart 2019 - Geboren: Milo van der Harst Op 20 maart werd in het gezin van juf Marloes een prachtige zoon geboren: Milo. Hij was bij... Meer »

Vlag halfstok voor de slachtoffers in Christchurch en Utrecht

Maandag 18 maart 2019 - Op scholen van de VCO hangt vandaag de vlag halfstok. Wij rouwen mee met de nabestaanden van de slachtoffers in de ... Meer »

De tweede Nieuwsbrief van 2019 van Brood en Spelen is uit!

Maandag 18 februari 2019 - Door te klikken op de link opent u de Nieuwsbrief. Veel leesplezier! Mirjam van Ree ... Meer »

Parro: dé Ouderapp om op de hoogte te blijven van het laatste schoolnieuws

Woensdag 23 januari 2019 - Parro: de ouder app Vorig jaar kwam uit de tevredenheidsenquête dat u meer behoefte heeft aan betrokkenhei... Meer »

Hier zijn ze: de Brede School Activiteiten!

Woensdag 9 januari 2019 - Als u op deze link klikt, leest u het programma van de Brede School voor de eerste helft van 2019. Met dank aan onz... Meer »

Kletstheater voor groepen 1, 2 en 3

Vrijdag 23 november 2018 - Het Kletstheater is een kastje dat in de klas van uw kind staat. Het wordt ook wel vertelkastje of Kamishibai genoemd en... Meer »

GA! Harderwijk