U bevindt zich hier: Nieuws » Actueel nieuws

NieuwsRSS

Parro: dé Ouderapp om op de hoogte te blijven van het laatste schoolnieuws

Woensdag 23 januari 2019 - Parro: de ouder app Vorig jaar kwam uit de tevredenheidsenquête dat u meer behoefte heeft aan betrokkenhei... Meer »

Open Dag dinsdag 5 en zaterdag 16 februari

Dinsdag 15 januari 2019 - Op dinsdag 5 februari en op zaterdag 16 februari houden wij Open Dag. In de folder leest u daar meer over. We zoud... Meer »

Hier zijn ze: de Brede School Activiteiten!

Woensdag 9 januari 2019 - Als u op deze link klikt, leest u het programma van de Brede School voor de eerste helft van 2019. Met dank aan onz... Meer »

Wat als de leerkracht ziek is?

Vrijdag 14 december 2018 - De winterperiode is een tijd waarin veel leerkrachten uitvallen door ziekte. Deze week moesten meester Theo en juf Jeani... Meer »

Kletstheater voor groepen 1, 2 en 3

Vrijdag 23 november 2018 - Het Kletstheater is een kastje dat in de klas van uw kind staat. Het wordt ook wel vertelkastje of Kamishibai genoemd en... Meer »

GA! Harderwijk

Maandag 15 oktober 2018 - Kennen jullie GA! Harderwijk al? GA! staat voor gezond actief en is het nieuwe platform van coaches die allerlei sport... Meer »

Spaaractie voor de schoolbibliotheek

Vrijdag 28 september 2018 - Spaaractie voor de schoolbibliotheek Riemer en Walinga in Ermelo en de Bruna in Harderwijk organiseren een fantastische... Meer »

Meeleven met meester Anton

Vrijdag 21 september 2018 - Vanmorgen kwamen al ouders naar school om te vragen of ze meester Anton een kaartje kunnen sturen om hem te laten weten ... Meer »

Meester Michiel gaat Opleiding Rekenspecialist volgen

Woensdag 12 september 2018 - Vanaf 6 november zal meester Michiel van groep 5b/6b tot het eind mei regelmatig een dinsdag afwezig zijn om de Opl... Meer »

Juf Anita gaat Opleiding Intern Begeleider volgen

Woensdag 12 september 2018 - Vanaf 18 september tot het eind van het schooljaar zal juf Anita van groep 6a regelmatig op een dinsdag afwezig zijn in ... Meer »