CBS de Schakel
U bevindt zich hier: Nieuws » Actueel nieuws

Parro: dé Ouderapp om op de hoogte te blijven van het laatste schoolnieuws

woensdag 23 januari 2019 - 12:48:03 RSS

Parro: de ouder app

Vorig jaar kwam uit de tevredenheidsenquête dat u meer behoefte heeft aan betrokkenheid bij De Schakel. De Parro app gaat daar bij helpen! Wij gaan de komende twee maanden Parro uitproberen. Als het goed is, heeft  u een e-mail via ParnasSys, ons administratiesysteem, ontvangen, zodat u Parro als app of webversie kunt installeren. Parro geeft ons en u hopelijk veel voordelen.

Altijd op de hoogte

Het wordt voor ons gemakkelijker om u op de hoogte te houden. Berichten komen direct aan én kunnen - in tegenstelling tot briefjes- niet kwijtraken.

Bekijk de leukste momenten van uw kind

Wij kunnen (bijvoorbeeld) tijdens uitstapjes eenvoudig de leukste foto’s met u in een beveiligde omgeving delen. Geniet mee met de leukste avonturen van uw kind. De mogelijkheid om toestemming hiervoor te geven is ook via Parro mogelijk. U hoort nog hoe en wat.

Direct contact met onze school

Wij kunnen via Parro direct contact hebben. Wilt u meer weten? Lees dan verder op www.parro.com .

Contactmoment

Ook de komende oudergesprekken willen we deze keer via Parro gaan plannen. Het is dus belangrijk dat uw emailadres goed in ons administratiesysteem staat. Heeft u in het afgelopen half jaar een ander emailadres aangemaakt? Wilt u dat dan z.s.m. aan de leerkracht van uw kind doorgeven?

Na de proefperiode nemen wij een besluit of wij Parro gaan gebruiken om u op de hoogte te houden van het laatste schoolnieuws.