cbs de Schakel
U bevindt zich hier: Nieuws » Actueel nieuws

NieuwsRSS

Welkom op Schakel 2!

Maandag 2 september 2019 - Welkom op Schakel 2 voor de leerlingen van groep 4b en groep 5a Vanmorgen zijn de leerlingen die de overstap maakten va... Meer »

We gaan weer beginnen!

Donderdag 29 augustus 2019 - We gaan weer beginnen! Maandag wordt uw kind om 08.25 uur verwacht voor de start van een nieuw schooljaar. Wij hebben e... Meer »

Procedure bij ziekte leerkracht

Vrijdag 29 maart 2019 - (Geen) Vervanging van leerkrachten bij ziekte Er is een groot tekort aan leerkrachten!  Ook op De Schakel wordt he... Meer »

Parro: dé Ouderapp om op de hoogte te blijven van het laatste schoolnieuws

Woensdag 23 januari 2019 - Parro: de ouder app Vorig jaar kwam uit de tevredenheidsenquête dat u meer behoefte heeft aan betrokkenhei... Meer »

Kletstheater voor groepen 1, 2 en 3

Vrijdag 23 november 2018 - Het Kletstheater is een kastje dat in de klas van uw kind staat. Het wordt ook wel vertelkastje of Kamishibai genoemd en... Meer »

GA! Harderwijk

Maandag 15 oktober 2018 - Kennen jullie GA! Harderwijk al? GA! staat voor gezond actief en is het nieuwe platform van coaches die allerlei sport... Meer »

Meeleven met meester Anton

Vrijdag 21 september 2018 - Vanmorgen kwamen al ouders naar school om te vragen of ze meester Anton een kaartje kunnen sturen om hem te laten weten ... Meer »

Kanjertraining op De Schakel

Vrijdag 31 augustus 2018 - Wij werken met de Kanjertraining aan een veilige sfeer op school. De ansichtkaart die maandag is meegegeven aan uw kind ... Meer »

Peuterspeelzaal De Stampertjes

Vrijdag 6 juli 2018 - Vanaf het nieuwe schooljaar zal er een extra peuterspeelzaal genaamd 'De Stampertjes’ op Schakel 1 gehuisvest ... Meer »

Nieuwsbrief september

Dinsdag 29 augustus 2017 - Klik hier met de muis om de nieuwsbrief van de maand september te openen. ... Meer »