Kinderopvang

Speelzaal Robbedoes en de Stampertjes

Voor jonge kinderen is elke dag een ontdekkingstocht… Bij peuterspeelzaal Robbedoes en de Stampertjes. krijgen peuters van 2-4 jaar de ruimte om nieuwe dingen te leren. Spelenderwijs!

Groeien gaat vanzelf. Maar voor ontwikkeling is meer nodig. De peuterspeelzaal is meer dan alleen een plek om te spelen. Het is een plek waar peuters samen met leeftijdsgenootjes, op ontdekkingstocht gaan. Zo leren ze nieuwe mogelijkheden ontdekken en bereiden we hen spelenderwijs voor op de basisschool. Bij speelzaal Robbedoes wordt de opvang vanuit een christelijke visie vormgegeven en lezen wij bijv. ook Bijbelverhalen. Speelzaal de Stampertjes heeft een neutrale identiteit.

BSO Noria

Noria is een ketting zonder einde. Dit sluit mooi aan bij de visie van de Schakel: Het leven is als een lange ketting, waaraan elke keer nieuwe schakels worden bevestigd, maar waar nooit een schakel los raakt. En elke schakel is nodig. BSO Noria levert graag een bijdrage in het vormen van een mooie ketting.

Er is voor kinderen van 2 tot 13 jaar veel te ontdekken. Elke dag weer. Bij die ontdekkingstocht helpen wij graag een handje. Met een programma vol leuke en uitdagende workshops en activiteiten. Waarbij er natuurlijk ook alle ruimte is voor gezelligheid, spelen en relaxen!

BSO Noria biedt op onze school de volgende opvang:

  • buitenschoolse opvang (BSO)
  • voorschoolse opvang (VSO)

De BSO heeft haar plek gevonden binnen de Schakel 1.

De verbinding tussen school en opvang

Binnen De Schakel zoeken we de verbinding!! Leerkrachten en pedagogisch medewerkers van Robbedoes, de Stampertjes en BSO Noria vormen samen één team. Daardoor hebben we veel meer zicht op de talenten en mogelijkheden van alle kinderen en halen we in ieder kind het beste naar boven!

Iedere Schakel is belangrijk!

Verbinding met u

Om uw kind goed te begeleiden vinden we contact met u belangrijk. We delen graag met u wat uw kind beleeft en hoe hij zich op allerlei gebied ontwikkelt bij de speelzaal en/of BSO. Bij het brengen en halen nemen we daarom de tijd voor u. Daarnaast ontmoeten we u graag bij oudergesprekken, organiseren we ouderactiviteiten en houden wij u op de hoogte via nieuwsbrieven.

Over kinderopvang
Groeien gaat vanzelf maar voor ontwikkeling is meer nodig.

We zien kinderopvang als een bron van ontwikkeling en als een aanvulling op thuis. Een veilige omgeving die je zorgvuldig kiest om je kind te laten spelen en opgroeien met andere kinderen. En vooral een fijne plek om samen de wereld te ontdekken. Binnen De Schakel zijn alle kinderen in goede handen en zijn ze thuis in een wereld waarin ze worden gezien!

Contact

Peuterspeelzaal Robbedoes en De Stampertjes maken deel uit van de Stichting Kinderspeelzalen. BSO Noria behoort bij Kinderopvang Harderwijk.

De speelzalen en BSO zijn te bereiken via:

Telefoonnummer: 0341 460183
Email: info@skh-harderwijk.nl

Aanmelden

Klik hier om u uw kind(eren) in te schrijven voor de speelzaal en/of BSO.

Hulp nodig bij de aanmelding? Neem gerust contact met ons op.

Wij maken u graag wegwijs op de school of maken kennis tijdens een gesprek.

Ik wil kennis maken