U bevindt zich hier: TSO » Nieuwsbrieven

10 oktober 2017; Klik hier om de nieuwsbrief te lezen.

1 september 2017; Klik hier om de informatie rondom het overblijven op S1 te lezen.

4 juli 2017: Klik hier om de nieuwsbrief" einde van het jaar" te lezen.

7 februari 2017 : Klik hier om de nieuwsbrief te lezen.

12 januari 2017.

Klik hier om de nieuwsbrief van 12 januari te openen.

Tariefsverlaging per 1 januari 2017.

Klik hier om de informatie hierover te lezen.

Nieuwsbrief september 2016:

Klik met de muis hier om deze nieuwsbrief te openen.

Nieuwsbrief einde van het schooljaar.

klik met de muis hier om deze nieuwsbrief te openen.

Brood & Spelen is gericht op het opvangen van kinderen op de basisschool, zowel voor, tijdens als na schooltijd. Ervaring leert dat kinderen graag overblijven. Een aparte eetgelegenheid, met onderscheid tussen jongere en oudere kinderen, voldoende speelmateriaal en genoeg aanwezige vriendjes of vriendinnetjes vinden ze fijn.  Het overblijven gebeurt tenslotte in de vrije tijd van de kinderen. Met deze wensen in het achterhoofd verzorgt Brood & Spelen de tussenschoolse opvang. Zij letten erop dat er een goed evenwicht is tussen eten en spelen. Daarnaast zorgen zij ervoor dat de sfeer en de gewoontes tijdens het overblijven aansluiten bij de identiteit van onze school. De exacte afspraken over het overblijven op onze school kunt u vinden in de schoolspecifieke overblijfinformatie die op school verkrijgbaar is. Kinderen nemen zelf hun eten en drinken van huis mee. Wij vinden gezonde voeding belangrijk, dus snoep, koek, chips, frisdrank en energiedrank zijn tijdens de tussenschoolse opvang niet toegestaan.

Ieder kind dat, regelmatig of incidenteel, gebruik maakt van de tussenschoolse opvang, dient ingeschreven te staan bij Brood & Spelen.

Aanmelden:

U kunt uw kind aanmelden via de website www.broodspelen.nl/aanmelden.  Ook wanneer u verhuist of als er andere wijzigingen zijn dan kunt u deze mutatie doorgeven via de website www.broodspelen.nl. Houdt u bij het opzeggen van de tussenschoolse opvang rekening met 2 weken opzegtermijn.

Informatie

De coördinator van Brood & Spelen, Mariska Nijmeijer,  is uw contactpersoon voor alles wat met het overblijven te maken heeft. Bij haar kunt u terecht met uw vragen, opmerkingen en klachten. De coördinator is telefonisch bereikbaar op 06 83442558-of via de e-mail op schakel@broodspelen.nl. Facturatie van het overblijven vindt plaats vanuit het hoofdkantoor te Scherpenzeel. Kantoor is  telefonisch bereikbaar op alle werkdagen tussen 9.00 uur en 12.00 uur op het nummer 033 - 258 86 84 of via info@broodspelen.nl

School Overblijf Plan (SOP)

Klik hier om het het SOP (School Overblijf Plan) te lezen.

Nieuwsbrief 10 maart 2016.

Klik hier om de brief te openen.

Feestje Schakel 1; klik hier om te lezen wat we gaan doen.