Open dag

Op 1 februari 2022 is het Open dag op alle basisscholen van Harderwijk. Ook de Schakel zet op deze dag de deuren wijd open. Op deze dag leiden leerlingen van groep 8 u rond en kunt u elke klas in en uit lopen om sfeer te proeven. Ook ’s avonds kunt u in de school terecht. De directeur en leden van de medezeggenschapsraad staan dan voor u klaar om vragen te beantwoorden.

Uiteraard is een bezoek aan de Schakel niet alleen mogelijk op deze speciale dag. Het hele jaar door kunt u vragen om een rondleiding door de directeur. Voor of na deze rondleiding is er tijd voor uw vragen, zodat u een goede indruk krijgt van onze school.

Maak een afspraak wanneer u dit wilt met de directeur: ruudvogel@stichtingvco.nl

Wij maken u graag wegwijs op de school of maken kennis tijdens een gesprek.

Ik wil kennis maken